Opheffingsuitverkoop. Alles 30% korting!

Een wenskaart is zoveel meer dan papier

Vul een mooie kaart met lieve, opbeurende, grappige en ontroerende woorden. Je tovert een glimlach of een traan en misschien zelfs wel een schaterlach tevoorschijn bij de ontvanger. Voor Vaderdag, Moederdag, Kerstmis of Valentijnsdag. Of leuker nog, verras iemand onverwachts met een kaartje in de brievenbus.

Kies bij De Vulpen Cards & Gifts uit meer dan 1000 kaarten

Een kaartje wordt al lang niet meer alleen verstuurd per post, steeds vaker wordt deze gegeven ter begeleiding van een cadeautje. Bij De Vulpen Cards & Gifts hangen de wanden vol met wenskaarten en zijn er meer dan honderd molens met kaarten voor iedere gelegenheid.

Een greep uit het assortiment:

  • Geboortekaartjes
  • Trouwkaarten
  • Verjaardagskaarten
  • Doop- en communiekaarten
  • Bedankkaarten
  • Beterschapskaarten
  • Verhuiskaarten
  • Geslaagdkaarten
  • Rouwkaarten


Van al die verschillende kaarten krijg je ongetwijfeld inspiratie om wat vaker iemand blij te maken met een kaartje. Loop gewoon eens binnen en bekijk ons grote assortiment.

Kerstkaarten

Ben je op zoek naar originele kerstkaarten? De Vulpen Cards & Gifts in Den Haag heeft een enorme collectie kerstkaarten. Tijdens de feestdagen wordt de winkel omgetoverd tot een waar winterwonderland met een wand vol Nederlandse en Engelse kerstkaarten.

Uitnodigingen

Nodig al je vrienden uit voor een leuk feest met een bijpassende uitnodiging. Bijvoorbeeld in het thema van Disneyfilms zoals Frozen of stoere uitnodigingskaarten voor een piratenfeestje. De voorpret begint bij het uitnodigen.

Oeps te laat!

Vergeet jij ook altijd verjaardagen? Pak eens in de zoveel tijd de verjaardagskalender erbij en schrijf vast kaartjes voor alle verjaardagen en jubilea van de komende tijd. Het is handig om altijd wat kaarten voor verschillende gelegenheden in huis te hebben.

De Vulpen Cards & Gifts
Frederik Hendriklaan 181 
2582 CA Den Haag


Kamer van Koophandel 

KVK 27172528

Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:30

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag Gesloten

In de maand november en december ook elke zondag geopend (13:00 - 17:00).

Wie maak jij blij? Stuur een wenskaart van De Vulpen Cards & Gifts in Den Haag