Wenskaarten
Wenskaart
Cadeauartikelen

Het grootste aanbod wenskaarten in Den Haag

Steek iemand een hart onder de riem op een moeilijk moment, feliciteer een jarige of laat weten dat je aan iemand denkt. Met een lieve kaart maak je van een envelopje een persoonlijk cadeau. Een kaartje is emotie, meevieren en meeleven. Een echte kaart, een groot plezier.

Feestartikelen

Geef je een feestje? Bij De Vulpen Cards vind je alles voor een gezellige aankleding: uitnodigingen, vrolijke slingers, ballonnen, feestelijk inpakpapier en cadeauverpakkingen.

Kantoorartikelen

Je begint het jaar goed met een mooie, stijlvolle agenda of kalender. Een praktisch exemplaar dat makkelijk in je tas past of een bijzondere voor thuis aan de muur. Ook voor diverse school en kantoorartikelen kunt u bij ons terecht.

Cadeaus

Koop bij De Vulpen Cards pennen, een vriendschapsboekje, dagboek, adressenboekje en veel meer gifts. Ideaal voor een verjaardag of als schoencadeautje.

Verjaardagskaart

Kaarten en cadeaus van De Vulpen Cards

Bij De Vulpen Cards vind je een grote hoeveelheid wenskaarten, voor iedere gelegenheid. Om een feestje compleet te maken verkopen we ook steeds meer feestversiering, inpakpapier en cadeaus. Rond bepaalde thema’s hebben we een speciaal assortiment, bijvoorbeeld voor Pasen, geslaagden, Moeder- en Vaderdag.

De Vulpen Cards verbindt mensen al meer dan 45 jaar

De vulpen cards is een familiebedrijf dat 45 jaar geleden is opgericht. In de loop der jaren uitgegroeid tot een gespecialiseerde wenskaartenwinkel. Onlangs zijn hier diverse andere artikelen aan toegevoegd.

Bekijk de uitgebreide collectie kaarten en cadeaus

Voor een speciale wenskaart, cadeaus, een agenda of kalender loop je gewoon even binnen bij De Vulpen Cards aan de Frederik Hendriklaan 181 in Den Haag.